**ДО ВСIХ СНIДАНКIВ ПОДАЄМО СІК ТА КАВУ АБО ЧАЙ БЕЗКОШТОВНО
МЕНЮ "РІЗДВО"
ГОЛОВНЕ МЕНЮ
СНІДАНКИ
**ДО ВСIХ СНIДАНКIВ ПОДАЄМО СІК ТА КАВУ АБО ЧАЙ БЕЗКОШТОВНО
з лососем
-з беконом
-з шинкою
Вiвсяна каша, карамельний крем, томлене яблуко з корицею та вишнею
з шинкою та беконом під голандським соусом на тості-бріош
Яйце пашот з лососем, шпинатом та авокадо під голландським соусом на тості “бріош”
6 штук, а до них – томлене яблуко з корицею, вишня і карамельний крем.
А ще у нас є "Меню від Шефа" -
попроси розповісти офіціанта, які страви в ньому!
TAPAS!
смажені креветки, в соусі з білим вином та черрі
крем із тунця зі слайсом лосося
цукіні-фрі з соусом з французької гірчиці і анчоусів
ЗАКУСКИ ТА САЛАТИ
овочі-гриль, смажені цукіні в скоринці з соусом з французької гірчиці та анчоусів, хамон та оливки, чіабата та песто
Тигрові креветки, мідії в мушлях, кальмари та винно-лимонний дресінг і мікс салатів
з лососем, смаженою курячою печінкою та помідорами
салат, курочка, бекон, соус, пармезан та сухарики
з помідорами чері та руколою
- з яблуками, міксом салатів, фундуком та яблучним пюре
СУПИ
з м’ясом та овочами
NO MEAT, NO FISH
ОСНОВНІ СТРАВИ
рибка, смажена на травяної олії, пюре з маслинами та овочи,
з м’ясом в вершково-пармезановому соусі
в вершковому соусі з песто та цукіні
з беконом, вершковим соусом з яйцем та пармезаном
куряче філе в вершково-соевому соусі з пюре та солодким перцем
ГРІЛЬ
- кісточку з ніжки ми видаляємо, а ніжку маринуємо в травах і гірчиці кілька годин.
ДЕСЕРТИ
шоколадно-вершковий торт з горiхами та фруктами
НАПОЇ
КАВА
ЧАЙ
• Червоні фрукти (гiбіскус, бузина, виноград)
• Велнес кап (бузина, пелюстки соняшника, фенхель, аніс, вербена, звіробiй, пелюстки троянди)
• Ройбуш крем-карамель
• Ромашковий лан
(Сенча, Роял жасмин, Грюн матiне – пелюстки соняшника, волошки та троянди)
(Англійський сніданок, Ерл Грей, Гірські трави з чебрецем)
шоколадний, фруктовий, молочний
грейпфрутовий фреш, полунична Маргарита, сік ананасу
апельсин, ананас, томат, вишня, яблуко
(апельсин, лимон, яблуко, грейпфрут, морква, селера)
слабогазована, негазована – 330/750 мл
Апельсиновий фреш, лимонний фреш, м’ята, мінеральна вода – 250/1000 мл
Ром, Севен ап, м’ята, лайм, тростинний цукор
БІЛЕ
11% Італія, біле ігристе
Св.Габріель 10,5%, НIМЕЧЧИНА • 150 / 750
Напівсолодке вино, яке несе в собі ароматний вибух пелюстків троянд, солодких апельсинів разом з пряною корицею і мускатним горіхом. Оксамитовий і м’який смак. Поєднується з фруктами та десертами. Виноград: Гевюрцтрамінер.
Сен Клер 13%, НОВА ЗЕЛАНДIЯ • ПЛЯШКА
Вино має інтенсивні та сильні аромати чорної смородини, грейпфрута та агрусу. Збалансована кислотність, мінеральність та приємний післясмак.
Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Делікатний, насичений букет, з тонами квітів, банана та зеленого яблука. Смак елегантний, з шовковими натяками солодкості. Виноград Гарганега.
Кефер Peter Mertes 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Біле сухе вино з півночі Італіі, має тонкий аромат лугових трав та жовтих яблук. Смакує з холодними закусками, салатами та як аперитив.
Чезарi 11,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино солом’яного кольору з приємним букетом стиглих фруктів. Смак сухий, збалансований. До легких страв, пасти, риби та птиці.
в карафах 500 мл
11%, IТАЛIЯ, 750 мл
Вино має яскравий свіжий аромат білих квітів з нотками персику та зеленого яблука. Прекрасний аперитив. Сорт винограду: Глера.
ЧЕРВОНЕ
Барон д’Ариньяк 12%, ФРАНЦIЯ • 150 / 750
Сухе вино чистого, дуже інтенсивного червоно-гранатового кольору. Аромат сильний, пряний з нотками червоних фруктів та перцю.
Бодегас Атека 12%, IСПАНIЯ • 150 / 750
Насичене червоне вино. Аромат і смак стиглих червоних ягід поєднуються з пряними нотками какао, ванілі та лакриці
Чезарi 13,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино гранатового кольору з пурпурними відблисками. Букет фруктовий з нотками фіалок, червоної та чорної смородини. Смак багатий, фруктовий та гармонійний.
в карафах 500 мл • 250
РОЖЕВЕ
Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино має живий, гармонійний смак з нотками полуниці. Подавати до м’ясних страв, пасти, ризотто.
біле розливне нефільтроване – 300 / 500 мл
300 / 500 мл