Ciм'я середземноморських ресторанiв
Снiданки
* до всiх снiданкiв подаємо фреш та каву або чай

Англійський сніданок. Яєчня, сосиски, смажені гриби, картопля, квасоля та бекон • 109

Сирники з домашнього сиру. Подаються зі сметаною та варенням • 109

Омлет зі слабосоленим лососем та французькою картопелькою • 109

Легкий сніданок. Вiвсяна каша, мюслі або кукурудзяні пластiвцi, мед, йогурт бiлий, молоко, фрукти • 85

Iталiйський сніданок.
Фрiтатаі з трьох яєць з цукiнi, брускети з лососем, хамоном, ікрою з баклажанiв, топинадою з оливок, помідорами • 110

Яйце Флорентiн. Яйце пашот з копченим лососем і шпинатом під голландським соусом на тості з італійського хліба • 129
Тапас
Невеликі традиційні закуски півдня Іспанії. Добре для тих, хто любить бiльший вибір.

Пiпераде — традиційна страва басків, тушкований солодкий перець під зеленою олією • 55
Вітамінний тапас – яблуко з селерою • 45
Грильовані мариновані овочі, грiнки, соус песто • 52
Ікра із запечених цукіні з помідорами та олією із трав • 55
Хумус – нутове пюре з помідорами чері • 49
Козячий сир з різноманітними спеціями • 130
Песто із бурячка з картопляними чіпсами • 48
Моцарела бебі з помідорами та соусом песто • 62
Яйце пашот з баклажановою ікрою • 52
Грецький салат • 52
Запечений солодкий перець подається з козячим сиром та песто • 62
Цукіні, смажені в скоринці панко, з соусом із французської гірчиці з анчоусом • 60
Сир Фета в скоринці панко з пюре із запеченої паприки • 60
Запечений солодкий перець, авокадо та анчоуси в пікантному соусі • 69
Тунець, піпераде, каперси з лимонним соком • 76
Крем із тунця зі слайсом лосося • 82
Крудіте — хрумкі овочі з кремом із тунця • 60
Тар-тар з лосося • 86
Смажені креветки з томатами чері • 96
Крокети із качиної грудки з естрагоновим кремом • 130
Паштет із індички • 70
Салати
Салат з кус-кусом та овочами під лимонним дресингом та мигдалевими слайсами • 112

Теплий салат з запеченим солодким гарбузом, міксом салатів, яблуком та смаженним насінням • 290 г, 121 грн.

Ніжний лосось із міксом салатів та помідорами чері • 156

Цезар з креветками. Креветки, салат ромен, пармезан, грінки • 169

Пательня з морськими дарами — тигрові креветки, мідії в мушлях, кальмари в соковитому винно-лимонному дресінгу подаються з міксом салатів • 216

Цезар з курочкою. Грудка, салат ромен, бекон, пармезан, грінки• 119

Теплий салат з курячою печінкою, яблуками, міксом салатів, фундуком та яблучним пюре • 119

Теплий салат з філе індички, помідорами, міксом салатів та песто • 132
Закуски
СИРНА ТАРIЛКА. Талєджо, Каваліна убріяка, Конте, Рокфор, Камамбер, козячий сир. Подається з «трюфельним медом та чатні із сухофруктів • 260

Моцарела ді буфало, авокадо, помідори черрі та рукола • 196

Брускети по-каталонськи з лососем та тунцем, з курячою печінкою
та з помідорами • 139

Вітело тонато. Слайси телячого язика під кремом із тунця • 139

Карпачо з яловичини з пармезаном та руколою • 139

Тартар із яловичини з соусом цезар, хрустким салатом та підсмаженим хлібом • 159

Паштет iз курячої печінки з мигдалем під вишневим мармеладом, подається з тостами • 116


Основнi страви
Запечена полента зі шпинатом, грибами та пюре ізк онфітованого часника • 108

Рагу із креветок, кальмарів, лосося, доради та мідій в овочево-помідорному соусі • 260

Філе лосося з цукіні в соусі карі подається з картопляним пюре • 226

Філе риби запікається в пергаменті з овочами та соусом айолі (запитайте, яка сьогодні риба) • 216

Сальтимбока з індички подається з картопляним пюре • 196

Особуко. Баранина в червоному вині, тушкована з запеченими овочами • 219

Кофта — традиційна східна страва з рубленого м'яса з азіатськими прянощами • 110
Страви з вогню
Овочі на грилі • 65

Креветки з баклажанами, цукіні та помідорами • 179

Лосось із травами • 206

Куряча ніжка без кістки, маринована в гірчиці з чебрецем • 116

Курка на двох у вихiднi та святковi днi. Подаємо з грибами та картоплею • 390

Медальйони з телятини, обгорнуті беконом і мариновані з розмарином та чебрецем • 219

Телятина, маринована в розмарині • 159

Свині реберця під соусом барбекю • 189

Мiкс-гриль із трьох видів м'яса (медальйон з телятини, свинина, куряча ніжка) • 169

Кебаб з трьох видів м'яса • 109


Супи
Щодня ми готуємо три супи з меню:

Мінестроне—легкий овочевий суп з квасолею та песто • 69

Крем-суп із із гарбуза • 60

Густий рибний суп з креветками, мідіями, кальмарами, судаком та лососем • 179

Крем-суп із лосося щочетверга • 80

Домашний курячий бульйон з фрикадельками • 69

Густий овочевий суп з м'ясом • 69
Паста
Равіолі з копченою моцарелою • 158

Анєлоті з трьома видами м'яса у вершково-пармезановому соусі • 126

Паста Карбонара – класична паста з беконом, яйцем та пармезаном в вершковому соусі • 119

Паста Болонезе • 119

Равіолі з індичкою в вершково-грибному соусі з броколі та зеленим горошком • 139

Паста зі смаженою печінкою в грибному соусі • 136

Лазан'я • 120

Равіолi з лососем в помідорному соусі • 139

Різото з чорнилами каракатиці, кальмарами та мідіями • 220

Рiзото з бiлими грибами • 126
Гарнири
Капоната в сицилійському соусі • 70

Смажена картопля з цибулею та беконом • 50

Тальятеле, тальялiнi, папарделе або спагеті • 40

Полента – італійська каша з кукурудзяної крупи, обсмажена до хрусткої скоринки • 35

Кус-кус – страва з пшеничної крупи, приготовлена особливим способом • 35

Рис паровий • 35

Картопляне пюре • 35

Хлiб власного випікання • 6
Десерти
Десерт Павлова — ніжне безе з вершковим кремом та ягодами • 80

Панакота — легкий італійський вершковий десерт • 78

Яблучний штрудель • 80

Тірамісу – класичний італійський десерт в некласичній шоколадній кулі • 80

Шоколадна пiна з лимонною панакотою та лаймовим безе • 80

Чізкейк. Сирно-вершковий десерт з крихтами печива та сезонними ягодами • 85

Файнофамільний шоколадно-вершковий торт з горiхами та фруктами • 80

Крем-брюле • 88

Морозиво з домашнім полуничним соусом • 50

Сорбет • 20
Гарячі напої
Еспресо • 30
Еспресо з молоком і шоколадом • 35
Капучино • 33
Кава Лате • 35
Кава Глясе • 50
Кава Фрапе • 50
Какао • 35
Молоко/Вершки • 5
Чай листовий, заварной • 35
Чорний чай (Англійський сніданок, Ерл Грей, Гірські трави з чебрецем)
Зелений чай (Сенча, Роял жасмин, Грюн матiне (пелюстки соняшника, волошки та троянди)
Фруктовi i трав'янi сумiшi:
• Червоні фрукти (гiбіскус, бузина, виноград)
• Велнес кап (бузина, пелюстки соняшника, фенхель, аніс, вербена, звіробiй, пелюстки троянди)
• Ройбуш крем-карамель
• Ромашковий лан
Імбирний бриз • 49
М'ята • 49
Чай з облепихи, смородини • 49
Мед • 10
Соки, води
Цитрусовий Лимонад 250/1000 мл • 35 / 120
Апельсиновий фреш, лимонний фреш, м'ята, мінеральна вода

Ф'юджі Лимонад 250 мл • 65
Імбирний ель, яблучний фреш, жасмин, бузина, лайм, лемонграс

Роккетa 250/1000мл • 35/70
газована, негазована

Моршинська премiум 330 мл • 28
слабогазована, негазована

Бонаква 330 мл • 22
газована, негазована

Боржомi 500 мл • 50

Сiк фреш 250 мл • 60
(апельсин, лимон, яблуко, грейпфрут, морква, селера)

Сiк Рiч 250 мл • 30
(апельсин, грейпфрут, томат, мультивітамін, вишня, яблуко)

Кока-Кола, Фанта, Спрайт 250 мл • 30

Швепс 500 мл • 30
Прохолодні напої
Айс тi 300 мл • 50
(зелений з м'ятою, чорний з лимоном)

Італійський коктейль 250 мл • 55
(грейпфрутовий фреш, полунична Маргарита, сік ананасу)

Молочний коктейль 270 мл • 50
(шоколадний, фруктовий, молочний)

Холодний фрукт 270 мл • 50
(банан, морозиво, сік, персик, гренадин)

Банановий шейк 270 мл • 45

Мохiто 200 мл • 50
Коктейлi
1Апероль Шприц 120 мл • 110

Кір Рояль 120 мл • 110
Iгристе вино, смородиновий сироп

Мохіто 200 мл • 90
Ром, cпрайт, м'ята, лайм, тростинний цукор

Маргарита 120 мл • 100
Трипл Сек, текіла, сироп лайма

Лонгайлендський чай 250 мл • 120
горілка, джин, лікер Трипл Сек, ром, текіла, лимонний фреш, кола

Глінтвейн 190 мл • 90

Космополітен 140 мл • 80
Водка, тріпл-сек, журавлина

Полуничний Тіні 140 мл • 80
Водка, полуниця, базилік

Джун Баг 200 мл • 100
Малібу, лікер зелений банан, лікер диня, ананасовий сік


Пиво
Стелла Артуа розливне 300 / 500 мл • 40 / 59

Хугарден Вайт 300 / 500 мл • 60 / 85
біле розливне нефільтроване

Льоф світле, темне 300 мл • 60

Стелла Артуа безалкогольне 500 мл • 40
Алкоголь
цiна за чарку 50 мл

Лімончело • 40
Martini • 50
Campari • 55
Gordon's • 60
Nemiroff Premium • 45
Finlandia • 60
Grappa Livarna • 60
Sauza • 60
Bacardi • 50
Jameson • 80
Jack Daniel's • 80
Chivas Regal • 120
Baileys • 55
Sambuca • 50
Amaro Montenegro • 50
Becherovka • 55
Jagermeister • 50
Martel VS • 120
Martel VSOP • 170
Mane 5* VSOP • 85
Iмперiал Cандеман • 50
Херес Педро Хіменез • 80
Iгристi вина
7цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл

Просекко Мiллезiмато, Кантi 11%, IТАЛIЯ • 95 / 450
Вино має яскраво-жовтий колір та квітковий аромат з нотками зелених яблук та лимону. Прекрасний аперитив.

Мосто Парцiальменте Ферментато,
Пелiссеро 5,5%, IТАЛIЯ • 100 / 470
Має жовтий колір, стійкий аромат, фруктовий букет, збалансовану кислотність та свіжий смак. Рекомендується подавати до десертів та фруктів.

Міоль Просекко Фрiззанте,
Тревізо, Бортоломіол 11%, IТАЛIЯ • пляшка 470
Вино золотистого кольору з освіжаючим ароматом та смаком. Має чудовий баланс між цукром та кислотністю. Сорт винограду: Просекко.

Кава Бах Брют, 11,5%, IСПАНIЯ • 100 / 470
Біле сухе ігристе вино, солом'яного кольору. Освіжаюче ніжне вино з щільною текстурою і дуже довгим післясмаком.
Бiлi вина
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл

Домашнє столове вино в карафах
ФРАНЦIЯ, 500 мл • 200

Соаве Ессере, Чезарi 11,5%, IТАЛIЯ • 90 / 400
Вино солом'яного кольору з приємним букетом стиглих фруктів. Смак сухий, збалансований. До легких страв, пасти, риби та птиці.

Пфеферер Класiк лайн, Колтеренціо 12%, IТАЛIЯ • 120 / 560
Освіжаючий аромат з фруктовими тонами. Смак округлий та елегантний. Виноград Москато Джало.

Шардоне третього покоління, Нуган 13,5%, АВСТРАЛIЯ • 110 / 500
Вино солом`яного із зеленуватими відтінками кольору. Букет сповнений ароматами персика, інжиру та ананаса. Смак демонструє тропічні фрукти та тони дині. Витримка у французькому дубі: 8 місяців.

Рiслiнг Трокен, Dr. Loosen 12,0%, НIМЕЧЧИНА • 95 / 450
Вино з яскраво вираженим виноградним ароматом, з легкою ноткою квітів та цитрусових. Ідеальний аперитив.

Піно Грiджио деллє Венеція Фьоріле, Чезарi 12,5%, IТАЛIЯ • 100 / 470
Вино сухе біле. Букет свіжий з нотами квітів та білих фруктів. Смак збалансований, легкий. Поєднується з рибними стравами та як аперитив.

Гарганега Веронезе Віньє Альте, Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 120 / 520
Делікатний, насичений букет, з тонами квітів, банана та зеленого яблука. Смак елегантний, з шовковими натяками солодкості. Виноград Гарганега.

Совіньйон Блан Мальборо Сан, Сен Клер 13%, НОВА ЗЕЛАНДIЯ • ПЛЯШКА 495
Вино має інтенсивні та сильні аромати чорної смородини, грейпфрута та агрусу. Збалансована кислотність, мінеральність та приємний післясмак.

Токай Фурмінт, Дерезла 13%, УГОРЩИНА • 95 / 420
Напівсолодке біле вино з винограду сорту Фурмінт, вирощеного в регіоні Токай. Має золотистий колір, з насиченим багатим ароматом та фруктовим смаком.

Гевюрцтрамінер, Св.Габріель 10,5%, НIМЕЧЧИНА • 95 / 420
Напівсолодке вино, яке несе в собі ароматний вибух пелюстків троянд, солодких апельсинів разом з пряною корицею і мускатним горіхом. Оксамитовий і м'який смак. Поєднується з фруктами та десертами. Виноград: Гевюрцтрамінер.
Червонi вина
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл

Домашнє столове вино в карафах
ФРАНЦIЯ, 500 мл • 200

Ріпароссо, Іллюмінаті Діно 13,5%, IТАЛIЯ • 100 / 450
Аромат червоних фруктів. Смак округлий, гармонійний, з нотками лакриці. Колір рубіновий з фіолетовими відблисками. Виноград Монтепульчано.

Бардолiно Ессере, Чезарi 13,5%, IТАЛIЯ • 95 / 430
Вино гранатового кольору з пурпурними відблисками. Букет фруктовий з нотками фіалок, червоної та чорної смородини. Смак багатий, фруктовий та гармонійний.

Іль Лео Кьянті, 13,5%, IТАЛIЯ • пляшка 560
Смак наповнений тонами фруктів, ванілі і спецій. Подавати до страв з червоного м'яса та зрілих сирів. Виноград Санджовезе.

Оноро Вера, Бодегас Атека 12%, IСПАНIЯ • 100 / 470
Насичене червоне вино. Аромат і смак стиглих червоних ягід поєднуються з пряними нотками какао, ванілі та лакриці

Каберне Совінйон, Барон д'Ариньяк 12%, ФРАНЦIЯ • 95 / 450
Сухе вино чистого, дуже інтенсивного червоно-гранатового кольору. Аромат сильний, пряний з нотками червоних фруктів та перцю.

Темпранiлло, Урбiна 13%, IСПАНIЯ • 95 / 450
Вино рубінового кольору. Букет сповнений інтенсивними ароматами червоних фруктів, особливо відчутні нотки полуниці та малини. Смак свіжий, фруктовий з відтінком горіхів.

Барiста Пiнотаж, ValDeVie13,5%,ПАР• 100/495
Вино темно-вишневого кольору. Шоколадно-кавовий аромат з нотками вишні. У смаку відчуваються солодкі тони ванілі та бананів.

Шираз, Oxford Landing Estates 13,9%, АВСТРАЛIЯ • 110 / 500
Вино вишневого кольору. Має фруктовий аромат, з тонами малини. У смаку відчуваються вишня, малина.
Рожевi вина
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл

Бардолiно Чiaретто Класiко, Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 105 / 500
Вино має живий, гармонійний смак з нотками полуниці. Подавати до м'ясних страв, пасти, ризотто.