fbpx

ГОЛОВНЕ МЕНЮ

СНІДАНКИ

* СНІДАНКИ ДО 12.00
**ДО ВСIХ СНIДАНКIВ ПОДАЄМО СІК ТА КАВУ АБО ЧАЙ БЕЗКОШТОВНО 
🔻 Фрітата з цукіні та брускетами
180
🔻 СНІДАНОК З КОВБАСКАМИ
180

яєшня з двох яєць, дві ковбаски, гриби, бекон, хліб, масло вершкове

🔅Вівсяна каша на яблучному соку
149

 Вiвсяна каша, карамельний крем, томлене яблуко з корицею та вишнею

+ сік +  кава (або чай)
🔅Яйце Флорентiн
180

Яйце пашот з лососем, шпинатом та авокадо під голландським соусом на тості “бріош”

+ сік +  кава (або чай)
🔅Наші сирники
180

6 штук, а до них – томлене яблуко з корицею, вишня і карамельний крем.

+ сік +  кава (або чай)
А ще у нас є "Меню від Шефа" -
попроси розповісти офіціанта, які страви в ньому!

TAPAS!

Паштет з печінки курча
72

з цибулевим мармеладом

Тапас смажені креветки
105

смажені креветки, в соусі з білим вином та черрі

Тапас крем із тунця
95

крем із тунця зі слайсом лосося

Палички цукіні з соусом
70

цукіні-фрі з соусом з французької гірчиці і анчоусів

🔻 хумус з гарбуза Хокайдо
69

з фундуком та гарбузовим насінням

М’ясо мідій в пармезановому соусі
105

 

КЛАБ-СЕНДВІЧ

Club-сендвіч з курочкою-гріль + салат
130
Club-сендвіч з лососем та яйцем + салат
130
Club-сендвіч “три сири” + салат
105

ЗАКУСКИ ТА САЛАТИ 

Салат Нісуаз
175
КІЛЬЦЯ КАЛЬМАРІВ-ФРІ
135

з трюфельним айоли

Цезар з кальмарами
165
Салат з телятиною та овочами гриль
185
Брускета з вітело тонато
65
Брускета з лососем
65
Дошка брускет
199

Брускета з лососем – 2 шт.

Брускета з вітело тонато – 2 шт.

Вітело тонато
196
“Цезар” з креветками
189
Закуска на двох
380

овочі-гриль, смажені цукіні в скоринці з соусом з французької гірчиці та анчоусів, хамон та оливки, чіабата та песто

Пательня з морськими дарами
257

Тигрові креветки, мідії в мушлях, кальмари та винно-лимонний дресінг і мікс салатів

🔻 Теплий Кус-кус з овочами гриль
138

та горіхами з помідорним соусом

🌿 хумус з гарбуза Хокайдо з овочами
135
Салат “Цезар” з курочкою
160

салат, курочка, бекон, соус, пармезан та сухарики

Мікс салатів з лососем
175

з помідорами чері та руколою

Теплий салат з курячою печінкою
159
  • з яблуками, міксом салатів, фундуком та яблучним пюре

СУПИ

Гарбузовий крем-суп з беконом
95
🔅 Французький цибулевий суп
95

 

Густий рибний суп
260

 

Курячий бульйон
95

з м’ясом та овочами

NO MEAT, NO FISH

Грибне рагу з картоплею та яйцем пашот
139
Ньоки з грибами
149
🔻 Теплий Кус-кус з овочами гриль
138

та горіхами з помідорним соусом

🌿 хумус з гарбуза Хокайдо з овочами
135
Овочі на грилі
118

 

ПАСТА & РІЗОТО

🔻 Паста з морепродуктами
210
Різото з чорнилами каракатиці з кальмаром
180
Різото з грибами
160

та трюфельною олією

Паста с куркою та беконом в вершково-помідорному соусі
172
Ньоки з грибами
149
Паста з овочами
149
Паста Карбонара
172

з беконом, вершковим соусом з яйцем та пармезаном

ОСНОВНІ СТРАВИ

Тушкована телятина з пюре та грибами
249
🔻 Качина ніжка-конфі
290

з запеченою картоплею, грибами та гірчичним соусом

🔻 Смажена ковбаса з картопляним пюре
180

свіжий горошек та цибулевий соус

Телятина з вершковим соусом з горгонзолою та рисом
248
Куряча грудка “Кордон блю”
190
Сальтимбока – філе індички з хамоном, овочами та пюре
220
🔅 Медальони з телятини в беконi з овочами-гриль та картоплею
360

 

Філе білої риби з овочами
275

рибка, смажена на травяної олії, пюре з маслинами та овочи,

Анелотті
185

з м’ясом  в вершково-пармезановому соусі

Равіолі з лососем
205

в вершковому соусі з песто та цукіні

🔅Запечений лосось
235

з картопляним пюре та овочами

🔅 Куряча ніжка в гірчиці з чебрецем
175
  • кісточку з ніжки ми видаляємо, а ніжку маринуємо в травах і гірчиці кілька годин.

ДЕСЕРТИ

🔅 Шоколадний фондан з вишнею та морозивом
115

 

🔅 Штрудель (вишня або яблука) з морозивом та ванільним соусом
115

 

🔅 Панакота с рубіновим нектарином
110

 

Файнофамільний шоколадний Торт
115

шоколадно-вершковий торт з горiхами та фруктами

Чізкейк в стакані
130

Сирно-вершковий десерт з крихтами печива та сезонними ягодами

НАПОЇ

КАВА

Молоко/Вершки
5
Какао
49
Кава Лате
50
Капучино
45
Еспресо
39

ЧАЙ

Мед
15
Фруктовi i трав’янi сумiші
65

• Червоні фрукти (гiбіскус, бузина, виноград)
• Велнес кап (бузина, пелюстки соняшника, фенхель, аніс, вербена, звіробiй, пелюстки троянди)
• Ройбуш крем-карамель
• Ромашковий лан

Зелений чай
65

(Сенча, Роял жасмин, Грюн матiне – пелюстки соняшника, волошки та троянди)

Чорний чай
65

(Англійський сніданок, Ерл Грей, Гірські трави з чебрецем)

Мохiто безалкогольний
70
Банановий шейк
55
Молочний коктейль
55

шоколадний, фруктовий, молочний

Італійський коктейль
69

грейпфрутовий фреш, полунична Маргарита, сік ананасу

Pepsi
35
Сiк Sandora
35

апельсин, ананас, томат, вишня, яблуко

Сiк-фреш
80

(апельсин, лимон, яблуко, грейпфрут, морква, селера)

Боржомi
65
Вода – “Моршинська премiум”
40 / 65

слабогазована, негазована – 330/750 мл

Цитрусовий Лимонад
60 / 190

Апельсиновий фреш, лимонний фреш, м’ята, мінеральна вода  – 250/1000 мл

Глінтвейн
109
Мохіто
139

Ром, Севен ап, м’ята, лайм, тростинний цукор

Апероль Шприц
149
Лімончело
55

БІЛЕ

Канті Піно Гріджио
70 / 350

11% Італія, біле ігристе

 

Гевюрцтрамінер
90 / 450

Св.Габріель 10,5%, НIМЕЧЧИНА • 150 / 750
Напівсолодке вино, яке несе в собі ароматний вибух пелюстків троянд, солодких апельсинів разом з пряною корицею і мускатним горіхом. Оксамитовий і м’який смак. Поєднується з фруктами та десертами. Виноград: Гевюрцтрамінер.

Совіньйон Блан Мальборо Сан
700

Сен Клер 13%, НОВА ЗЕЛАНДIЯ • ПЛЯШКА
Вино має інтенсивні та сильні аромати чорної смородини, грейпфрута та агрусу. Збалансована кислотність, мінеральність та приємний післясмак.

Гарганега Веронезе Віньє Альте
120 / 600

Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Делікатний, насичений букет, з тонами квітів, банана та зеленого яблука. Смак елегантний, з шовковими натяками солодкості. Виноград Гарганега.

Піно Грiджио
100 / 500

Кефер Peter Mertes 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Біле сухе вино з півночі Італіі, має тонкий аромат лугових трав та жовтих яблук. Смакує з холодними закусками, салатами та як аперитив.

Соаве Ессере
90 / 450

Чезарi 11,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино солом’яного кольору з приємним букетом стиглих фруктів. Смак сухий, збалансований. До легких страв, пасти, риби та птиці.

Домашнє столове вино
200

в карафах 500 мл

Просекко Альба Луна
650

11%, IТАЛIЯ, 750 мл
Вино має яскравий свіжий аромат білих квітів з нотками персику та зеленого яблука. Прекрасний аперитив. Сорт винограду: Глера.

ЧЕРВОНЕ

Каберне Совінйон
90 / 450

Барон д’Ариньяк 12%, ФРАНЦIЯ • 150 / 750
Сухе вино чистого, дуже інтенсивного червоно-гранатового кольору. Аромат сильний, пряний з нотками червоних фруктів та перцю.

Оноро Вера
120 / 600

Бодегас Атека 12%, IСПАНIЯ • 150 / 750
Насичене червоне вино. Аромат і смак стиглих червоних ягід поєднуються з пряними нотками какао, ванілі та лакриці

Бардолiно Ессере
90 / 450

Чезарi 13,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино гранатового кольору з пурпурними відблисками. Букет фруктовий з нотками фіалок, червоної та чорної смородини. Смак багатий, фруктовий та гармонійний.

Домашнє столове вино
200

в карафах 500 мл • 250

РОЖЕВЕ

Бардолiно Чiaретто Класiко
120 / 600

Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 150 / 750
Вино має живий, гармонійний смак з нотками полуниці. Подавати до м’ясних страв, пасти, ризотто.

ціна за 50 мл
Iмперiал Cандеман
69
Martel VS
150
Jagermeister
70
Chivas Regal
135
Jameson
90
Bacardi
60
Sauza
80
Grappa Livarna
70
Finlandia
70
Nemiroff Premium
55
Gordon’s
65
Martini
60
“Стелла Артуа” безалкогольне
55
“Льоф” світле або темне
75
“Хугарден Вайт”
79 / 100

біле розливне нефільтроване  – 300 / 500 мл

“Стелла Артуа” розливне
55 / 75

300 / 500 мл