fbpx

Dinner Menu

Dinner is served at 6pm onwards. It is our pleasure to welcome our guests with daily welcome drink. We believe it is a good start for your time at our restaurant. Somehow, it would prepare your tongue for the taste of our food.

Appetizer

меню
Меню тепер порожнє.

Salad & Pasta

Салат Нісуаз
🔻 Паста з морепродуктами
Цезар з кальмарами
Різото з чорнилами каракатиці з кальмаром
Різото з грибами

та трюфельною олією

Паста с куркою та беконом в вершково-помідорному соусі
Салат з телятиною та овочами гриль
Ньоки з грибами
“Цезар” з креветками
Пательня з морськими дарами

Тигрові креветки, мідії в мушлях, кальмари та винно-лимонний дресінг і мікс салатів

Паста з овочами
🔻 Теплий Кус-кус з овочами гриль

та горіхами з помідорним соусом

🌿 хумус з гарбуза Хокайдо з овочами
Паста Карбонара

з беконом, вершковим соусом з яйцем та пармезаном

Салат “Цезар” з курочкою

салат, курочка, бекон, соус, пармезан та сухарики

Мікс салатів з лососем

з помідорами чері та руколою

Теплий салат з курячою печінкою
  • з яблуками, міксом салатів, фундуком та яблучним пюре

ENTRÉE

Тушкована телятина з пюре та грибами
🔻 Фрітата з цукіні та брускетами
🔻 СНІДАНОК З КОВБАСКАМИ

яєшня з двох яєць, дві ковбаски, гриби, бекон, хліб, масло вершкове

🔻 Качина ніжка-конфі

з запеченою картоплею, грибами та гірчичним соусом

🔻 Смажена ковбаса з картопляним пюре

свіжий горошек та цибулевий соус

Телятина з вершковим соусом з горгонзолою та рисом
Куряча грудка “Кордон блю”
Сальтимбока – філе індички з хамоном, овочами та пюре
🔅 Медальони з телятини в беконi з овочами-гриль та картоплею

 

Філе білої риби з овочами

рибка, смажена на травяної олії, пюре з маслинами та овочи,

Анелотті

з м’ясом  в вершково-пармезановому соусі

Равіолі з лососем

в вершковому соусі з песто та цукіні

🔅Запечений лосось

з картопляним пюре та овочами

🔅Вівсяна каша на яблучному соку

 Вiвсяна каша, карамельний крем, томлене яблуко з корицею та вишнею

+ сік +  кава (або чай)
🔅 Куряча ніжка в гірчиці з чебрецем
  • кісточку з ніжки ми видаляємо, а ніжку маринуємо в травах і гірчиці кілька годин.
🔅Яйце Флорентiн

Яйце пашот з лососем, шпинатом та авокадо під голландським соусом на тості “бріош”

+ сік +  кава (або чай)
🔅Наші сирники

6 штук, а до них – томлене яблуко з корицею, вишня і карамельний крем.

+ сік +  кава (або чай)

Desserts

🔅 Шоколадний фондан з вишнею та морозивом

 

🔅 Штрудель (вишня або яблука) з морозивом та ванільним соусом

 

🔅 Панакота с рубіновим нектарином

 

Файнофамільний шоколадний Торт

шоколадно-вершковий торт з горiхами та фруктами

Чізкейк в стакані

Сирно-вершковий десерт з крихтами печива та сезонними ягодами