CIМ'Я СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИХ РЕСТОРАНIВ

Фестиваль кухнi Корсики

Карпачо з тунця з помідорами чері, руколою та соусом вьерж• (80/30/40) 185

Закуска з телячої печінки, каштанів, грибів та каштановим велуте • (260) 159

Салат з бебі кальмарами, помідорами чері, хумусом, нутом та міртовою олією • (200) 169

Крем-суп з цукіні та шматочками обсмаженої у скоринці білоі риби • (300) 80

Канелоні з грибами, рікотою, пармезаном та каштановим велуте • (350) 159

Філе обсмаженої білої риби з овочами та картопляним пюре з оливками • (130/150/140) 226

Тушкована свинина з грибами, подаємо з картопляним пюре та каштанами • (150/160/100) 235

Крем з білого шоколаду з додаванням міртової олії, інжиром та малиновим пюре • (125) 85

Томлене у вині яблуко з горіхами, медом та корицею в листковому тісті з ванільним соусом• (200/50) 85

Снiданки
Тапас
Салати
Закуски
Супи
Страви з вогню
Основнi страви
Паста
Гарнири
Десерти
Гарячі напої
Соки, води
Прохолодні напої
Коктейлi
Пиво
Алкоголь
Iгристi вина
Бiлi вина
Рожевi вина
Червонi вина
fb youtube instg