CIМ'Я СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИХ РЕСТОРАНIВ
* до 11:00
** до всiх снiданкiв подаємо фреш та каву або чай
Англійський сніданок. Яєчня, сосиски, смажені гриби, картопля, квасоля та бекон • 125
Сирники з домашнього сиру. Подаються зі сметаною та варенням • 125
Легкий сніданок. Вiвсяна каша, мюслі або кукурудзяні пластiвцi, мед, йогурт бiлий, молоко, фрукти • 125
Iталiйський сніданок. Фрiтатаі з трьох яєць з цукiнi, брускети з лососем, хамоном, ікрою з баклажанiв, топинадою з оливок, помідорами • 125
Яйце Флорентiн. Яйце пашот з копченим лососем і шпинатом під голландським соусом на тості з італійського хліба • 139
Невеликі традиційні закуски півдня Іспанії. Добре для тих, хто любить бiльший вибір.
5 тапас • (520) 269
Хумус – нутове пюре з помідорами чері / зі шпинатом та гранатом • (100) 67
Козячий сир з різноманітними спеціями • (90) 130
Яйце пашот з баклажановою ікрою • (120) 67
Цукіні, смажені в скоринці панко, з соусом із французської гірчиці з анчоусом • (100) 73
Запечений солодкий перець подається з козячим сиром та песто • (100) 69
Крем із тунця зі слайсом лосося • (80) 82
Смажені креветки з томатами чері • (100) 96
Ніжний лосось із міксом салатів та помідорами чері • (200) 162
Пательня з морськими дарами. Тигрові креветки, мідії в мушлях, кальмари в соковитому винно-лимонному дресінгу, подаються з міксом салатів • (350) 239
Теплий салат з курячою печінкою, яблуками, міксом салатів, фундуком та яблучним пюре • (330) 129
Салат з кус-кусом та овочами під лимонним дресингом та мигдалевими слайсами • (250) 121
Салат з бебі кальмарами, помідорами чері, хумусом, нутом та міртовою олією • (200) 169
СИРНА ТАРIЛКА. Талєджо, Каваліна убріяка, Конте, Рокфор, Камамбер, козячий сир. Подається з «трюфельним медом та чатні із сухофруктів • (180/30/80) 260
Брускети по-каталонськи з лососем, смаженою курячою печінкою та помідорами • (210) 145
Свіжий лосось з авокадо та шафрановий айолі* • (180) 169
*можна замовити у вигляді тапас
Карпачо з яловичини з пармезаном та руколою • (120) 146
Тартар з телятини з лісовими горіхами, каперсами та гранатом, подаємо з чіпсами з топінамбуру • (150) 179
Файна середземноморська закуска – креветки, смажений до золотистої скоринки судак, пікантні мідії, слайси слабосоленого лосося – подається з анчеладою та соусом айолі • (400) 395
Закуска на двох — запечені овочі на вогні, смажені в скоринці цукіні з соусом із анчоусів і французької гiрчиці, хамон та оливки. Подаємо з чіабатою та базиліковим песто • (500) 279
Щодня ми готуємо три супи з меню:
Мінестроне—легкий овочевий суп з песто • (300) 80
Густий рибний суп з креветками, мідіями, кальмарами, судаком та лососем • (500)189
Густий овочевий суп з телятиною та квасолею • (300) 80
Домашний курячий бульйон з фрикадельками • (300) 80
Овочі на грилі • (230) 80
Креветки з баклажанами, цукіні та помідорами • (70/130) 189
Лосось із травами • (120/80) 216
Куряча ніжка без кістки, маринована в гірчиці з чебрецем • (130/80) 129
Свинні реберця під соусом барбекю • (350/80) 209
Медальйони з телятини, обгорнуті беконом і мариновані з розмарином та чебрецем • (140/80) 219
Мiкс-гриль із трьох видів м'яса (медальйон з телятини, свинина, куряча ніжка) • (210/80) 226
Запечена полента зі шпинатом, грибами та пюре із конфітованого часника • (300) 149
Смажена форель з чорним різото, підсмаженими пряними ковбасками чорізо та овочами • (180/120/30) 235
Філе судака, обсмаженого у скоринці, з картопляним пюре та велуте з кропу • (120/120/50) 218
Сальтимбока з індички подається з картопляним пюре • (180/150/20) 196
Канар аль Оранж. Ніжне качине філе з карамелізованою молодою морквою, еспумою з гарбуза та апельсину в пряному соусі • (150/80/50) 269
Особуко. Баранина в червоному вині, тушкована з запеченими овочами • (300/150/150) 235
Відбірна вирізка свинини з броколі і французький тартіфлет — запечені слайси картоплі з сиром Брі, цибулею, беконом та гірчичним соусом • (130/200/40) 249
Паста з куркою, беконом, помідорами чері та цукіні з легким соусом крем-помідор • (400) 149
Анєлоті з трьома видами м'яса у вершково-пармезановому соусі • (380) 139
Равіолі з індичкою в вершково-грибному соусі з броколі та зеленим горошком • (350) 149
Равіолі з козячим сиром в помідорному соусі • (300) 159
Капоната в сицилійському соусі • 90
Смажена картопля з цибулею та беконом • 50
Тальятеле, тальялiнi, папарделе або спагеті • 40
Полента – італійська каша з кукурудзяної крупи, обсмажена до хрусткої скоринки • 35
Кус-кус – страва з пшеничної крупи, приготовлена особливим способом • 35
Рис паровий • 35
Картопляне пюре • 35
Хлiб власного випікання • 10
Чізкейк. Сирно-вершковий десерт з крихтами печива та сезонними ягодами • (180) 95
Файнофамільний шоколадно-вершковий торт з горiхами та фруктами • (120)90
Крем з соленою карамеллю та чорним шоколадом • (120) 95
Тірамісу. Авторське виконання італійського десерту в шоколадній кулі • (120) 95
Томлене у вині яблуко з горіхами медом та корицею в листковому тісті з ванільним соусом • (200/50) 85
Сорбет • (50) 30
Еспресо • 39
Еспресо з молоком і шоколадом • 45
Капучино • 45
Кава Лате • 50
Кава Глясе • 65
Кава Фрапе • 60
Какао • 49
Молоко/Вершки • 5
Чай листовий, заварной • 65
Чорний чай(Англійський сніданок, Ерл Грей, Гірські трави з чебрецем)
Зелений чай (Сенча, Роял жасмин, Грюн матiне (пелюстки соняшника, волошки та троянди)
Фруктовi i трав'янi сумiшi:
• Червоні фрукти (гiбіскус, бузина, виноград)
• Велнес кап (бузина, пелюстки соняшника, фенхель, аніс, вербена, звіробiй, пелюстки троянди)
• Ройбуш крем-карамель
• Ромашковий лан
Імбирний бриз • 69
М'ята • 69
Чай з облепихи, смородини • 69
Мед • 15
Цитрусовий Лимонад 250/1000 мл • 55 / 165
Апельсиновий фреш, лимонний фреш, м'ята, мінеральна вода
Ф'юджі Лимонад 250 мл • 65
Імбирний ель, яблучний фреш, жасмин, бузина, лайм, лемонграс
Роккетa 250/1000мл • 45/90
газована, негазована
Моршинська премiум 330/750 мл • 35/60
слабогазована, негазована
Боржомi 500 мл • 50
Сiк фреш 250 мл • 80
(апельсин, лимон, яблуко, грейпфрут, морква, селера)
Сiк Sandora 250 мл • 35
(апельсин, ананас, томат, вишня, яблуко)
Pepsi 300 мл • 35
Айс тi 300 мл • 55
(зелений з м'ятою, чорний з лимоном)
Італійський коктейль 250 мл • 69
(грейпфрутовий фреш, полунична Маргарита, сік ананасу)
Молочний коктейль 270 мл • 55
(шоколадний, фруктовий, молочний)
Банановий шейк 270 мл • 55
Мохiто 200 мл • 70
Лімончело 50 мл • 55
Апероль Шприц 120 мл • 135
Кір Рояль 120 мл • 129
Iгристе вино, смородиновий сироп
Мохіто 200 мл • 139
Ром, Севен ап, м'ята, лайм, тростинний цукор
Маргарита 120 мл • 129
Трипл Сек, текіла, сироп лайма
Лонгайлендський чай 250 мл • 149
горілка, джин, лікер Трипл Сек, ром, текіла, лимонний фреш, Пепсi
Глінтвейн 190 мл • 109
Космополітен 140 мл • 99
Водка, тріпл-сек, журавлина
Полуничний Тіні 140 мл • 99
Водка, полуниця, базилік
Джун Баг 200 мл • 129
Малібу, лікер зелений банан, лікер диня, ананасовий сік
Стелла Артуа розливне 300 / 500 мл • 49 / 69
Хугарден Вайт 300 / 500 мл • 68 / 93
біле розливне нефільтроване
Льоф світле, темне 300 мл • 65
Стелла Артуа безалкогольне 500 мл • 49
цiна за чарку 50 мл
Martini • 60
Campari • 60
Gordon's • 65
Nemiroff Premium • 55
Finlandia •70
Grappa Livarna • 70
Sauza • 80
Bacardi • 60
Jameson • 90
Jack Daniel's • 90
Chivas Regal • 135
Baileys • 75
Sambuca • 75
Amaro Montenegro • 70
Becherovka • 70
Jagermeister • 70
Martel VS • 150
Martel VSOP • 200
Iмперiал Cандеман • 69
Херес Педро Хіменез • 85
7цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл
Просекко Альба Луна, 11%, IТАЛIЯ • 120 / 600
Вино має яскравий свіжий аромат білих квітів з нотками персику та зеленого яблука. Прекрасний аперитив. Сорт винограду: Глера.
Мосто Парцiальменте Ферментато,
Пелiссеро 5,5%, IТАЛIЯ • 120 / 600
Має жовтий колір, стійкий аромат, фруктовий букет, збалансовану кислотність та свіжий смак. Рекомендується подавати до десертів та фруктів.
Кава Бах Брют, 11,5%, IСПАНIЯ • 120 / 600
Біле сухе ігристе вино, солом'яного кольору. Освіжаюче ніжне вино з щільною текстурою і дуже довгим післясмаком.
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл
Домашнє столове вино в карафах 500 мл • 250
Соаве Ессере, Чезарi 11,5%, IТАЛIЯ • 120 / 600
Вино солом'яного кольору з приємним букетом стиглих фруктів. Смак сухий, збалансований. До легких страв, пасти, риби та птиці.
Пфеферер Класiк лайн, Колтеренціо 12%, IТАЛIЯ • 140 / 630
Освіжаючий аромат з фруктовими тонами. Смак округлий та елегантний. Виноград Москато Джало.
Шардоне третього покоління, Нуган 13,5%, АВСТРАЛIЯ • 120 / 600
Вино солом`яного із зеленуватими відтінками кольору. Букет сповнений ароматами персика, інжиру та ананаса. Смак демонструє тропічні фрукти та тони дині. Витримка у французькому дубі: 8 місяців.
Рiслiнг Трокен, Dr. Loosen 12,0%, НIМЕЧЧИНА • 140 / 630
Вино з яскраво вираженим виноградним ароматом, з легкою ноткою квітів та цитрусових. Ідеальний аперитив.
Піно Грiджио деллє Венеція Фьоріле, Чезарi 12,5%, IТАЛIЯ • 140 / 630
Вино сухе біле. Букет свіжий з нотами квітів та білих фруктів. Смак збалансований, легкий. Поєднується з рибними стравами та як аперитив.
Гарганега Веронезе Віньє Альте, Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 140 / 630
Делікатний, насичений букет, з тонами квітів, банана та зеленого яблука. Смак елегантний, з шовковими натяками солодкості. Виноград Гарганега.
Совіньйон Блан Мальборо Сан, Сен Клер 13%, НОВА ЗЕЛАНДIЯ • ПЛЯШКА 700
Вино має інтенсивні та сильні аромати чорної смородини, грейпфрута та агрусу. Збалансована кислотність, мінеральність та приємний післясмак.
Токай Фурмінт, Дерезла 13%, УГОРЩИНА • 110 / 550
Напівсолодке біле вино з винограду сорту Фурмінт, вирощеного в регіоні Токай. Має золотистий колір, з насиченим багатим ароматом та фруктовим смаком.
Гевюрцтрамінер, Св.Габріель 10,5%, НIМЕЧЧИНА • 110 / 550
Напівсолодке вино, яке несе в собі ароматний вибух пелюстків троянд, солодких апельсинів разом з пряною корицею і мускатним горіхом. Оксамитовий і м'який смак. Поєднується з фруктами та десертами. Виноград: Гевюрцтрамінер.
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл
Бардолiно Чiaретто Класiко, Зенi 12,5%, IТАЛIЯ • 120 / 600
Вино має живий, гармонійний смак з нотками полуниці. Подавати до м'ясних страв, пасти, ризотто.
цiна за келих 150 мл/за пляшку 750 мл
Домашнє столове вино в карафах 500 мл • 250
Ріпароссо, Іллюмінаті Діно 13,5%, IТАЛIЯ • 140 / 630
Аромат червоних фруктів. Смак округлий, гармонійний, з нотками лакриці. Колір рубіновий з фіолетовими відблисками. Виноград Монтепульчано.
Бардолiно Ессере, Чезарi 13,5%, IТАЛIЯ • 120 / 600
Вино гранатового кольору з пурпурними відблисками. Букет фруктовий з нотками фіалок, червоної та чорної смородини. Смак багатий, фруктовий та гармонійний.
Іль Лео Кьянті, 13,5%, IТАЛIЯ • пляшка 700
Смак наповнений тонами фруктів, ванілі і спецій. Подавати до страв з червоного м'яса та зрілих сирів. Виноград Санджовезе.
Оноро Вера, Бодегас Атека 12%, IСПАНIЯ • 140 / 630
Насичене червоне вино. Аромат і смак стиглих червоних ягід поєднуються з пряними нотками какао, ванілі та лакриці
Каберне Совінйон, Барон д'Ариньяк 12%, ФРАНЦIЯ • 140 / 630
Сухе вино чистого, дуже інтенсивного червоно-гранатового кольору. Аромат сильний, пряний з нотками червоних фруктів та перцю.
Темпранiлло, Урбiна 13%, IСПАНIЯ • 120 / 600
Вино рубінового кольору. Букет сповнений інтенсивними ароматами червоних фруктів, особливо відчутні нотки полуниці та малини. Смак свіжий, фруктовий з відтінком горіхів.
Барiста Пiнотаж, ValDeVie13,5%,ПАР • 140 / 630
Вино темно-вишневого кольору. Шоколадно-кавовий аромат з нотками вишні. У смаку відчуваються солодкі тони ванілі та бананів.